Kaffe risteri fest


Et par af mine venner er nogle rigtige kaffe entusiaster, lidt mere end folks børn er flest. Og det er rigtig hyggeligt. En af dem gjorde os andre opmærksomme (via Facebook) om en tv udsendelse på DR2, omkring kaffens historie. På den måde blev lysten og nysgerrigheden tændt på at prøve at riste kaffebønner selv på Weberen.


En sommergrillfest lå alligevel på kalenderen, og denne kunne vel ligeså godt blive til en kafferisterifest i stedet for. De uristede bønner (Kenya AA) blev skaffet. Grillen var i gang. Alle var meget optaget af risteriet og jeg har sjældent set så mange engageret og spændte mennesker omkring en grill.

Herligt syn!

Bønnerne blev mørke og flotte ret hurtige, og efter en tur i kaffekværnen var der frisk ristet og malet kaffe. Sikken duft.
Om det var selve processen og hyggen omkring det, der fik kaffen til at smage så fantastisk vides ikke helt – men godt det var det og det var en super aften!

Tak til Christian gøre opmærksomhed på kaffe udsendelsen på tv, og for at skaffe lækre bønner!






3 Comments:

  1. Lionel Messi said...
    Gooooooooooooooooooood

    Thank you

    The subject of more than wonderfulse
    Christian said...
    Det var rigtig sjovt at prøve ... jeg må have anskaffet sig et kafferiste-aggregat.

    Sikke en udsigt I har ud over eng og skov ... det er lige til at blive misundelig over ;-)
    Christina Endelt said...
    Ja jeg tror bestemt heller ikke at det er sidste gang vi skal prøve det.
    Vi har fundet bønnerne til en fornuftig pris - Vi kan lige sammenligne priser på et tidspunkt og se hvor det bedst kan betale sig at handle henne :)

    Kh.
    C.

Post a Comment