Café gensyn


For snart 10 år siden afsluttede jeg en Multimedie uddannelse, sammen med 16 andre. Det var en af de første uddannelser af den slags på det tidspunkt i Nordjylland. Og jobmæssigt så alting lyst og lovende ud. I hvert fald i et par år, indtil det store dotcom krak kom dumpende.

Men uanset hvad, så har flere af os stadigvæk kontakt med hinanden. Vi ses ikke så ofte som vi måske ville, men med nutidens teknologier er det let at holde kontakt med hinanden uden at ses. Indimellem bruger vi også hinanden rent fagligt, til råd og vejledning.

Vores stam ”hænge ud” sted, var dengang Café Ib René Cairo i Reberbansgade i Aalborg. Der har vi haft mange hyggelige og morsomme timer inde. Og det er stadigvæk den samme hygsomme café at vi mødes på i dag.

I går mødtes vi igen. Det er sjovt nok altid de samme 7-8 personer der mødes, ud af de 16 færdige Multimedie Producenter. Vi snakker altid om at det kunne være hyggeligt at hilse på nogle af dem man ikke har set meget længe. Men jeg er rigtig tilfreds over at det lykkes os at mødes overhovedet.
Det er lidt skægt at tænke på hvor meget der sket med IT verdenen og hos os hver især, men vi har alle på en eller anden måde stadigvæk noget at gøre med IT.

Det var et super dejligt gensyn. Det var både hyggeligt og skægt, og jeg håber ikke at der går 2 år som sidst, inden at vi gør det igen.

0 Comments:

Post a Comment