Blomkålssvamp



Det latinske navn er "Sparassis crispa".

Føromtalte rare nabo, dem med den fantastiske frugthave og de fantastiske evner til at finde kantareller, fandt i denne uge en Blomkålssvamp på næsten 3 kg!. Vi var heldige at blive inviteret ned for at smage denne ret specielle og faktisk også ret sjælden svamp i Danmark.

Det blev til Blomkålssvamp i flødesauce med hvidvin, og det smagte fortrinligt. Faktisk smagte den slet ikke af blomkål, så navnet kommer udelukkende af dens udseende, som også minder om et koral.
Til dessert var der æblekage.....masser af æblekage.

Mange tak for dejlig mad og hyggelig aften Margrethe og Preben!

.

1 Comment:

  1. Miriam Asvarisch said...
    Hej. Kan du skaffe den opskrift med Blomkålssvamp i hvidbin og fløde? Vi har brugt den tidligere, men kan ikke finde den. Hvis du kan få den, må du meget gerne sende den til miriam@sporty.dk.. På forhånd mange tak for hjælpen. Vh Miriam Asvarisch

Post a Comment